Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Oct. 2018

Postani Facebook urednik za en dan

Evropski parlament vabi vse mlade, stare 18 let, ki živijo v eni izmed držav EU k sodelovanju na natečaju "Postani Facebook urednik Evropskega parlamenta za en dan".

Na Facebook zidu Evropskega parlamenta lahko objaviš kratek video, dolg največ eno minuto, v katerem deliš trenutek svojega življenja, ko si čutil vpliv EU in ko si se zares počutil_a Evropejca, uporabiti pa moraš oznako #myEUmoment in @europeanparliament. 

Naslednji korak je pridružitev kampanji “This Time I’m Voting”, ki jo najdeš tukaj.

Ekipa Evropskega parlamenta za socialne medije bo izbrala tri zmagovalce izmed desetih objav, ki so dobile največ všečkov. 

Trije Facebook in trije Instagram zmagovalci bodo povabljeni na tridnevni izlet v Strasbourg v Francijo, od 11. do 13. decembra 2018. Sledili bodo razpravam v Evropskem parlamentu in pomagali ekipi pri ustvarjanju vsebin za Facebook in Instagram. Nastanitev in potni stroški bodo pokriti s strani Evropskega parlamenta. 

Rok za oddajo videa je 31. oktober 2018! 

Zmagovalci bodo objavljeni 9. novembra 2018.

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

75144

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino