Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 Sep. 2020

Postani del prostovoljske ekipe Društva Center za pomoč mladim

Center za pomoč mladim (CPM) vabi ustvarjalne mlade, stare od 19 do 29 let, ki imajo željo po krepitvi retoričnih veščin, željo po delo z mladimi, komunikaciji brez moraliziranja in soustvarjanju programov, da se jim pridružijo v ekipo prostovoljcev.

Prostovoljsko delo pri CPM pomeni predvsem vodenje delavnic in treningov socialnih veščin za dijake in mlade med 15. in 20. letom starosti, kjer preko izkustvenih vaj ponujajo vpoglede v posameznikovo delovanje ter nudijo varen prostor za diskusijo, predvsem pa tudi skrbijo, da se imajo lepo.

Predhodne izkušnje niso potrebne, je pa pomembno, da mladega veseli delo z drugimi mladimi in pa pripravljenost dela v skupinskem duhu.

Uvodno srečanje prostovoljcev bo potekalo danes, 8. septembra ob 15.00 uri in pa v četrtek, 10. septembra ob 10.00 uri v prostorih Društva CPM.

Možen tudi individualen termin srečanja s predhodno najavo na tara@cpm-drustvo.si, kjer osebno predstavijo način dela in načrt usposabljanja. 

Več.

Vir in foto: Center za pomoč mladim

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

60266

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 400 57 90, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino