Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

Objavil: Maja Hostnik
V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Apr. 2019

Poletne šole Univerze v Ljubljani

V poletnih mesecih, ko na univerzi ni rednih predavanj in izpitov, potekajo raziskovalne dejavnosti in druge aktivnosti.

Ena teh dejavnosti so tudi poletne šole, ki jih posamezne članice univerze organizirajo že več let, ali pa so priložnostne poletne šole, vezane na različne raziskovalne in druge projekte ali programe. Najbolj tradicionalni sta poletni šoli v organizaciji Filozofske fakultete: 55. Seminar slovenskega jezika, literature in kulture, ter 38. Poletna šola slovenskega jezika, ki vsako leto privabita več ljubiteljev slovenskega jezika s celega sveta.

Dogajale se bodo tudi druge poletne šole z zelo različnih področij: od ekonomsko-poslovnih ved in prava do kemije, matematike in fizike, od socialnega dela do farmacije in tehničnih ved. Nekatere poletne šole bodo namenjene osnovnošolcem, druge dodiplomskim in podiplomskim študentom ter celo raziskovalcem in profesorjem.

Program, lokacije tečajev in cenik preberite tu.

Vabljeni k udeležbi.

 Vir: Uredništvo mlad.si
Foto: Pixabay

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

17893

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino