Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 08 Oct. 2019

Pogled 2019 – mladinski fotografski natečaj

Za vse ljubitelje fotografije! Center za mlade Domžale razpisuje vseslovenski mladinski fotografski natečaj Pogled 2019.

Na razpisu lahko sodelujete mladi in vaši mentorji ter ostali profesionalni in amaterski fotografi. Prijavite se lahko z digitalnimi fotografijami na teme:

  • Drevesa
  • Abstrakcija
  • Prosto

V vsaki temi in kategoriji (razspisane so tri starostne kategorije), bodo podeljene tri medalje in do pet diplom, izbrane fotografije pa bodo razstavljene (otvoritev razstave bo 28.11.2019) v prostorih Centra za mlade Domžale.

Rok za oddajo fotografij je 4. november 2019. 

Razpis in prijavnico najdete na spletni strani Centra za mlade Domžale.

Vir in foto: Center za mlade Domžale

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

86697

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino