Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 21 Jul. 2021

Peta sezona Mestnega inkubatorja - programa "Kaj je dobro in je lahko še boljše?"

Za Mladimi zmaji je že peta sezona Mestnega inkubatorja - programa "Kaj je dobro in je lahko še boljše?", ki v sodelovanju z izobraževalno mladinsko organizacijo TiPovej!  pomaga aktivnim mladim od 18. do 29. leta v Ljubljani ideje spreminjati v projekte.

Program je vzajemna učna izkušnja tako za udeležence kot za izvajalce programa. Zasnovan z mislijo, da mladim pomaga začrtati pot do življenjske in profesionalne izkušnje, dela ali službe. Namenjen je mladim, ki potrebujejo znanje, mentorsko in finančno podporo, da udejanijo svoje ideje. 

Program "Kaj je dobro in je lahko še boljše?" sestavljajo delavnice, mentorstvo in finančna podpora za aktivne mlade, ki z zamišljenimi idejami izboljšujejo kakovost življenja in širijo dobro v mestu. 

Kratki opisi letošnjih projektov in fotoutrinki z zaključnega srečanja so na voljo tukaj.

Vir: Mladi zmaji

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

72702

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino