Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Dec. 2019

Peta obletnica mladega društva Železni aktivizem

V mesecu decembru so v mladinskem kulturnem klubu eMCe plac v Velenju svojo peto obletnico praznovali promotorji, ljubitelji in zagovorniki metal glasbe in tovrstne subkulture, Železni aktivizem. 

Velenjski metalski podmladek je prepoznaven tako na lokalni sceni kot širše, na koncerte privabijo metalce iz vseh koncev države, vsako leto prirejajo festival Vratolom v Letnem kinu, organizirajo prevoze na koncerte v druga mesta in sodelujejo z večjimi festivali.

Ustanovitveni člani so Sašo Simić, Grega Cestnik, Urša Verdev in Rok Tepeš, njihovo društvo pa deluje pod okriljem Mladinskega sveta VelenjeTako v društva organizirana kot neorganizirana mladina pri svojih idejah in projektih tesno sodeluje z Mladinskim centrom Velenje in Zavodom eMCe plac.

Vir in foto: Mladinski center Velenje

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

38761

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino