Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 21 Apr. 2021

Patrik Bole predstavnik mladih v Svetu Evrope

Patrik Bole, podpredsednik Mladinskega Sveta Slovenije za mednarodno sodelovanje, je bil izvoljen v Svet Evrope (Council of Europe).

Organizacije članice Evropskega mladinskega foruma (European Youth Forumso minuli  vikend izvolile 20 mladih predstavnikov v svetovalni svet na področju mladine v Svetu Evrope (Advisory Council on Youthza mandatno obdobje 2022-2023.

Advisory Council on Youth pripravlja predloge za prioritete, projekte in finance za področje mladine v Svetu Evrope, zagotavlja, da so mladi vključeni v aktivnosti in projekte Sveta Evrope, svetuje Svetu ministrov, Parlamentarni skupščini in ostalim organom ter promovira politike in aktivnosti Sveta Evrope.

Patriku iskreno čestitajo za izvolitev ter želijo uspešno delo v Svetu Evrope!

Vir: Mladinski svet Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

36280

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino