Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 19 Nov. 2021

OTVORITEV GLASBENE VADNICE V MC BREŽICE

V Brežicah imajo ogromno nadarjenih glasbenikov, zato so v Mladinskem centru Brežice na pobudo mladih v okviru participativnega proračuna Občine Brežice na novo opremili glasbeno vadnico, ki se nahaja v spodnjih prostorih zgradbe in je namenjena bendom ter posameznikom, ki potrebujejo prostor za glasbeno ustvarjanje ali vajo.

5. 11. 2021 so imeli tudi uradno otvoritev MC glasbene vadnice, kjer so za glasbeni program poskrbeli naši mladi prostovoljci: Benjamin Bogovič, Maj V. Tanšek, Morena Olić in Ema Petrej, prisotne pa je nagovoril tudi župan Občine Brežice g. Ivan Molan.

Na novo opremljena glasbena vadnica je zvočno izolirana in opremljena s pevskim ozvočenjem, combo bas ojačevalcem ter polnim setom bobnov (poleg osnovnega seta so na voljo še: snare bobni, pedal, tišje opne in činele). Omogočeno pa je tudi snemanja zvoka preko mešalne mize na SD kartico.

Vsak glasbenik je dobrodošel, da v glasbeni vadnici najde svoj prostor za ustvarjanje.

Vir: MC Brežice

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

12764

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino