Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 03 Jun. 2019

Odprte prijave dokumentarnih filmov – DOKUDOC #8

Vabljeni k prijavi vaših dokumentarnih filmov na 8. Mednarodni festival dokumentarnega filma DOKUDOC, ki bo potekal med 4. in 8. septembrom 2019 v Sodnem stolpu v Mariboru.

Namenili bodo poseben poklon slovenskemu avtorju in podelili plaketo dokumentarno ime 2018, podelili priznanja izbranim dokumentarnim filmskim dosežkom in uživali v dokumentarnem festivalskem vzdušju.

Prijave za slovenske dokumentarne filme so odprte do nedelje, 28. julija 2019. Prijavnico najdete tukaj.

Poziv velja za slovensko dokumentarno produkcijo oz. avdiovizualna dela, ki so bila realizirana med leti 2014 in 2019, pri čemer posamezni avtor lahko prijavi največ 1 dokumentarni film.

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: arhiv Dokudoc - Sami Rahim / naslovna: arhiv Dokudoc - Dejan Bulut 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

72502

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino