Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 15 Nov. 2021

Oblikuj majico Centra mladih Koper

Mladi lahko pomagajo oblikovati majico Centra mladih Koper in se s tem potegujejo za nagrade.

Center mladih Koper, ki deluje pod okriljem Zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper, prek nagradnega natečaja vabi mlade med 15. in 29. letom, da s svojimi idejami in predlogi pomagajo oblikovati promocijske in predstavitvene majice Centra mladih Koper in se s tem potegujejo za nagrade.

Vse prispele predloge bodo namreč po končanem roku prijave objavili na Facebook strani Centra mladih Koper, kjer bodo obiskovalci strani glasovali za najboljši predlog, trem najboljšim predlogom pa bodo podelili vrednostni bon v višini 100  oziroma 60 evrov trgovine Rayher Adria d.o.o., tretji nagrajenec pa bo prejel darilni paket CMK v vrednosti 20 evrov.

Vsi zainteresirani za sodelovanje na nagradnem natečaju se lahko prijavijo tako, da izpolnijo spletni obrazec ali izpolnijo in podpišejo prijavnico v fizični obliki ter prijavnici priložijo predlog dizajna.

Prijave s pripisom »Prijava na natečaj Oblikuj majico Centra madih Koper« lahko pošljejo do vključno 13. decembra 2021 na elektronski naslov mladikoper@gmail.com  ali po pošti na naslov: Center mladih Koper, Gregorčičeva 4, 6000 Koper.

Vir: Center mladih Koper

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

77446

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino