Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 27 Dec. 2019

Nova sezona na drsališču Velenje

Že sedmo leto zapored je Mestna občina Velenje v sodelovanju s športnim zavodom Rdeča dvorana in Hokejskim klubom Velenje postavila sezonsko drsališče pod šotorom na kotalkališču v Sončnem parku. Na ledu se poleg drsanja in začetnega ter nadaljevalnega tečaja igra še hokej za otroke in odrasle in strateški zimski šport curling.

Ledena ploskev meri 800 kvadratnih metrov, njena uporaba ostaja brezplačna. Drsalke se lahko tudi izposodijo. Za tople napitke, osvežilne pijače in prigrizke skrbi Zavod eMCe plac, ki so vključeni tudi v aktivnosti in pomoč pri izvedbi poleg mladinskih delavcev Mladinskega centra Velenje in predstavnikov Šaleškega študentskega kluba Velenje.

Na ta način mladi skrbijo tudi za promocijo športa in zdravega načina življenja, ter pridobivajo delovne izkušnje. Ljubitelji športnih aktivnosti na ledu bodo v Velenju lahko uživali vse do zgodnje pomladi.

Vir in foto: Mladinski center Velenje

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

56974

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino