Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 06 Jun. 2019

Ninja blogerke o svojih izkušnjah v Sloveniji

Ali kdaj razmišljaš o pridobivanju izkušenj skozi prostovoljstvo izven meja svoje države? Ali rad sprejemaš življenjske izzive in se zavedaš, da izkušnja s tujino nikoli ni enoplastna?

Nasprotno! Vedno se marsikaj naučiš o sebi, spoznaš nove ljudi, iščeš načine sporazumevanja, se včasih znova učiš osnovnih veščin, se v nekem trenutku izgubiš, a naposled ponovno najdeš. To je čas, ko redno doživljaš vzpone in padce, predvsem pa ti ni nikoli dolgčas.

V zavihku Volunteering na strani Socialne akademije najdeš blog, ki nastaja kot zapis izkušnje z integracijo v novo kulturno, socialno in delovno okolje mladih prostovoljk na več mesečni prostovoljni izkušnji v Sloveniji, ki je financirana preko programa Erasmus+ (sedaj European Solidarity Corps). V njem izpostavijo osebne doživljaje, občutja in razmišljanja o vseh spremembah, ki jih drugo okolje in tuj jezik vneseta v njihov vsakdan in ki so preobrat, zatik ali priložnost na njihovi življenjski poti.

Vir in foto: Socialna akademija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

97121

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino