Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 May 2020

NEXTival bo! Pridruži se ekipi!

Zavod BOB išče organizacijsko ekipo, ki bo sodelovala pri pripravi in izvedbi NEXTivala 2020, festivala mladih za mlade. Potekal bo 26. junija 2020 v Severnem mestnem parku v Ljubljani.

Ponujajo veliko zabave, ekipni duh, inovativne pristope in mentorsko podporo pri nabiranju izkušenj s področja organizacije dogodka. Posameznik_ca bo opravil_a od 5 do 30 ur prostovoljskega dela pri snovanju vsebine, pomoči pri izvedbi, pripravi prostora in drugih nalogah, ki si jih boste razdelili. Prvič se dobimo v četrtek, 28. maja ob 14.00 uri v Severnem mestnem parku (za MC Bob). V primeru dežja pa v Ulci (podhod železniške postaje).

Za prijavo izpolni spodnjo anketo: https://forms.gle/syJ2xB9drdHGSJFd9.

Vir in foto: Zavod BOB

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

80350

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino