Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 16 Sep. 2020

NAJ ŽARNICA GORI! - učenje učenja v praksi

Zavod TiPovej vabi vse izobraževalce mladih v Mestni občini Ljubljana, da se jim pridružijo pri raziskovanju pomembne teme na področju neformalnega učenja. Predavanje ter dvodnevno izobraževanje z naslovom »Učenje učenja«, bo potekalo pod taktirko priznanega mednarodnega trenerja Marka Taylorja.

Odprto  predavanje namenjeno širši zainteresirani javnosti bo v ponedeljek 19. oktobra 2020 ob 14h v Hiši Evropske unije.

Dvodnevna delavnica pa bo potekala v torek 20. oktobra in sredo 21. Oktobra 2020 od 9h do 16:30h v galeriji DIC Poljane.

Vse podrobnosti najdete na povezavi. Oba dogodka bosta potekala v angleškem jeziku.

Udeležite se lahko obeh ali zgolj posameznega dogodka, na oba pa se je potrebno predhodno prijaviti preko spletnega obrazca.

Organizirano ob podpori Urada za mladino in Mestne občine Ljubljana.

Vir in foto: Zavod TiPovej

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

73437

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 400 57 90, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino