Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 10 Oct. 2019

Naj vaši portreti spregovorijo!

Mladi kreativci, ljubitelji fotografije in lovljenja foto trenutkov življenja pozor! V Mladinskem centru Jesenice so se povezali s Fotografskim društvom Jesenice in za jesensko-zimski čas pripravili in razpisali mladinski fotografski natečaj, tema katerega je portret. 

Izraz na obrazu, še posebej pa na očeh, nam lahko pove nešteto zgodb. Vabijo vas, da s svojim fotoaparatom "zapišete" (beri: posnamete) trenutek zgodbe, ki se zgodi skozi pogled in ga delite z ostalimi. Sodelujete lahko vsi mladi avtorji s prebivališčem v Sloveniji, ki ste mladi/stari do 29 let. 

Potek natečaja:

  • Fotografije zbirajo do 23. decembra 2019. Po novem letu jih bo ocenila posebna strokovna žirija v sodelovanju s Fotografskim klubom Portorož, po 16. januarju 2020 pa vas bodo obvestili o nagrajencih,
  • januarja 2020 bodo skupaj z vami in vašimi portreti pripravili in otvorili razstavo, kjer bodo podeljene nagrade.

Glavna nagrada bo stabilizator DJI OSMO MOBILE za telefon, za še bolj ustvarjalno in stabilno foto/video zapisovanje trenutkov tvojega časa, nagrade prejmeta tudi 2. in 3. mesto, sodelujoči pa prejmete diplome s praktičnimi nagradami.

Vabljeni k ustvarjanju in sodelovanju!

Več o pogojih in navodilih sodelovanja, o prijavnici, žiriji in nagradah najdete tukaj ali pa spremljate FB dogodek Mladinski FOTO natečaj: Portret 

Vir in foto: Zavod za šport Jesenice - Mladinski center Jesenice

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

19454

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino