Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 Jun. 2022

Na poti uspeha

 V začetku junija je na terasi MC Patriota, v sklopu Evropskega leta mladih, potekal dogodek 'Unovči svoj talent!', kjer so se s svojimi unikatnimi izdelki predstavile tri talentirane, samostojne podjetnice.

Nina Jelovšek se je predstavila s svojo znamko Aninas, pod katero ustvarja unikatne modne dodatke za ženske, kot so torbice, nahrbtniki, toaletne torbice, peresnice in še več. Nika Dimc je pod imenom Retrobjba predstavila linijo izvirno oblikovanih oblačil, za katere pravi, da nosijo nostalgičen pridih. Nina Logar pa je predstavila svojo blagovno znamko recikliranih oblačil Ninarozina, kjer ustvarja po principu ponovne uporabe oziroma po principu REuse, REduce, REcycle. Podjetnice so z gosti delile svojo izkušnjo, kako so prišle od ideje do realizacije le-te ter kako so unovčile svoje talente. Dogodek pa je imel tudi kulturno noto, saj je po tržnici sledil še Jam Session z lokalno zasedbo Funk Fact. Zasedbi, ki jo sestavljajo Leon Firšt, Alen Kovše, Jaka Krušič in Gregor Hrovat, pa so se pod žarometi pridružili tudi drugi nadarjeni glasbeniki in glasbenice.

vir: Mladinski center Dravinjske doline

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

35451

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino