Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 28 Jun. 2022

Na naslednjih 10 let sindikata Mladi plus!

Na Sindikatu Mladi plus, sindikatu študentov, dijakov, mladih brezposelnih ter mladih prekarnih delavk in delavcev, so lani obeležili prvo desetletje svojega obstoja in delovanja, a so jim jeseni 2021 praznovanje preprečile zaostrene epidemiološke razmere.

Tokrat so jim bile te naklonjene, zato ni bilo ovir za proslavo njihovega prvega desetletja. Dobili so se v Cukrarni v Ljubljani, kjer so pripravili javno tribuno o prihodnosti sindikalizma, kratek film o prehojeni desetletni poti sindikata, kulturni program s koncertom, privoščili pa so si tudi pravi sindikalni golaž in druge okusne prigrizke ter seveda slastno rojstnodnevno torto. In na koncu nazdravili na naslednjih 10 let ter na nove sindikalne uspehe.

Fotoreportažo z dogodka najdete na tej povezavi.

Vir:Sindikat Mladi plus Foto
Črt Piksi/Sindikat Mladi plus

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

95118

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino