Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 20 Oct. 2020

Mladinski svet Ljutomer izvaja projekt »Na mladih svet stoji«

V Mladinskem svetu Ljutomer so uspešno začeli novo šolsko leto 2020/2021. Letos s prav posebnim namenom, kar je omogočil Mladinski svet Slovenije kot sofinancer projekta »Na mladih svet stoji«.

Mladim tokrat ponovno ponujajo priložnost spregovoriti o težavah in možnostih, ki jih trenutno pestijo. V okviru projekta »Na mladih svet stoji« so oblikovali kratek anketni vprašalnik, da bi še lažje razumeli situacijo mladih tekom epidemije, v kateri smo se znašli. Poslali so jih tudi na šolam, saj se jim zdi pomembno, da se učitelji, profesorji in vsi ostali, ki na kakršen koli način delujejo z učenci in mladimi, seznanijo z izzivi, ki so se jih dotaknili mladi tekom epidemije.

Rezultate anketnega vprašalnika bodo delili z javnostjo. Mladim pa »v zameno« za izpolnjeni anketni vprašalnik ponujajo tematske delavnice po izbiri izraženi v anketi oziroma glede na analizo zbranih rezultatov. Le-te bodo pripravili in izvedli izkušeni mladi prostovoljci in mladinski delavci. V Mladinskem svetu Ljutomer se veselijo in vznemirljivo pričakujejo nadaljnje jesenske dni, ki bodo polni raznolikih aktivnosti namenjeni mladini.

Če se želite pridružiti Mladinskemu svetu Ljutomer kot prostovoljec/prostovoljka ali si želite, da pri vas izvedejo katero od tematskih delavnic jih kontaktirajte na: msljutomer@gmail.com

Vir: Mladinski svet Ljutomer

 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

38377

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino