Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 05 Sep. 2019

Mladinski center Mengeš krepi zaposlitvene kompetence

Od 12. do 16. oktobra bodo v AIA - Mladinskem centru gostili petdnevni dogodek za mlade, v zvezi z zaposlitvenim portalom za mlade RAY. Dogodka se bo udeležilo 17 predstavnikov iz 4 držav. Mladi bodo sodelovali na delavnicah o zaposlovanju, o pisanju življenjepisov, pridobivanju samozavesti, spoznali bodo uspešne podjetnike in šli na ogled podjetij, kjer bodo spoznali odgovorne za zaposlovanje in dobili uporabne nasvete.

Prijave zbirajo do 12.9.2019 do 12:00, na naslovu drustvo.aia@gmail.com. V prijavi navedite svoje ime in priimek, datum rojstva, naslov in kraj bivanja, telefonsko številko ali e-naslov ter kratek opis, zakaj bi se dogodka udeležili.

Vir in foto: AIA Mladinski center Mengeš

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

15661

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino