Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 20 Nov. 2019

Mladinski center Krško za eno noč postal hiša strahov

Že vrsto let zapored se Mladinski center Krško v sodelovanju s Klubom posavskih študentov na noč čarovnic, 31. oktobra, za en večer spremeni v strašljivo hišo strahov. Tudi tokrat so uspešno sodelovali pri strašenju vsi zaposleni ter številni prostovoljci, ki so že dober mesec pred dogodkom skrbno pripravljali sceno, kostume in samo dogajanje, da bi bila hiša kar se da strašljiva, dogajanje pa zanimivo za otroke vseh starosti.

Letošnja posebnost je bilo pestro dogajanje v velikem šotoru na parkirišču pri MC Krško, kjer so najprej prišli na vrsto najmlajši, za katere je Teater Cizamo pripravil simpatično predstavo z naslovom A BUUUU! Ob 17h je vrata odprla grozljiva Hiša strahov, ki je bila letos posvečena klasičnim pravljicam: od Janka in Metke, Sneguljčice, do Lepotice in zveri, ki pa so imele, namesto srečnega konca, vse po vrsti nepredvidljive in strašne zaplete, ki so obiskovalcem strašne MC hiše pognale strah v kosti. Hiša strahov je letos bolj ali manj prestrašila približno 400 otrok, ki so čakali, da pridejo na vrsto tudi po več ur. Za malo mlajše otroke pa je bila pripravljena soba, ki so jo poimenovali Začarani gozd Janka in Metke, kjer je bil otrokom na voljo strašen poligon in animacija s prijaznimi čarovnicami.

Vse obiskovalce so letos pod šotorom zabavali Nik Škrlec s kvizom Velike strašne celice ter številni pevski nastopi otrok iz Mednarodnega otroškega pevskega festivala Brežice, za filmofile pa je bila pod velikim šotorom projekcija kratkih filmov, ki so jih pod okriljem DZMP – Luksuz produkcija pripravili mladi na poletnih filmskih delavnicah. Kdor se je pozabil maskirati, pa so mu grozljivo lepe poslikave obraza pričarale prostovoljke pod šotorom.

Mladinski center Krško se zahvaljuje vsem obiskovalcem in sodelujočim, predvsem prostovoljcem, ki so še enkrat znova dokazali, da skupaj zmorejo prav vse.

Vir in foto: Mladinski center Krško

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

68097

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino