Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 May 2022

Mladinski center Jesenice na ulci

MCJ prihaja na ULCO, in sicer na igrišče s plastično podlago na trgu Toneta Čufarja, ki ga je konec aprila postavil Zavod za šport Jesenice na mesto zimskega drsališča.

Vabijo te na druženje, obujanje starih iger (ristanc, gumitvist, zemljo krast, frnikole, ipd.), namizne igre, ustvarjalne aktivnosti in še kaj. Na igrišču bodo vsako sredo od 13h do 15h, ker pa so vse aktivnosti odvisne od vremena, v primeru slabega vremena odpadejo oziroma se prestavijo na drug termin. Enkrat mesečno pa bodo pripravili tudi Športno zabavno popoldne z razširjenim programom (npr.: napihljiva igrala, zorbing, poslikave telesa, ipd.), ki bo potekalo v popoldanskem času.

Obeta pa se še kar nekaj posebnih presenečenj, zato pozorno spremljaj njihov IG ali FB profil, kjer bomo sproti objavljali kaj se bo dogajalo. Prvo takšno presenečenje bo že v mesecu maju, ko bodo v sodelovanju s cvetličarno Zvonček pripravili zasaditev lončnic na podest. Preženi dolgčas in #pridvmcj tud na ulco.

Vir: Mladinski center Jesenice

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

62204

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino