Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 02 Jul. 2021

Mladi pristopili k medgeneracijskemu projektu medena zgodba

Javni zavod Sotočje Medvode, v sklopu katerega deluje tudi mladinski center Klub Jedro, se je na področju mladine povezal s Čebelarsko zvezo Slovenije in lokalnim čebelarskim društvom.

Na Tržnici Medvode, ki postaja osrednji center druženja občanov, bo tako od 1. 7. do 12. 7. postavljena interaktivna izobraževalna postaja Paviljon Medena zgodba. Ob določenih terminih bodo imeli občani možnost brezplačne predstavitve čebelarske aktivnosti s strani ekspertov. Mladinski center bo ob posebnih terminih omogočil tudi predstavitve za mlade in otroke, zlasti takšne z manj priložnostmi. 

Vir: Javni zavod Sotočje Medvode

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

38890

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino