Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 May 2020

Mladi in konjski šport v Mladinskem centru Prlekije

V ponedeljek 18. maja 2020 je bilo v Mladinskem centru Prlekije živahno. Izvedli so dogodek z naslovom Družina, mladi in konjski šport, ki ga je popestril obisk konja.

Znani rejec ljutomerskih kasaških konj Milan Novak, mladinski delavec, je v Mladinski center Prlekije pripeljal kobilo Krisa, pasme francoski kasač, staro 10 let. Bila je zelo potrpežljiva z malimi in velikimi ter izkušenimi in popolnoma neizkušenimi jahači. Najmlajša jahačica je bila Manca, stara šele 3 leta. Vsi so zelo uživali saj je kobila s svojo mirnostjo vplivala tudi na vzdušje med prisotnimi. Ob koncu so si vsi prisotni zaželeli še več takšnih druženj z živalmi saj je to bila za marsikoga življenjska priložnost za jahanje konja, ki je ne bo nikoli pozabil. "Hvala g. Milanu za idejo, izvedbo in pripravljenost ponuditi tako elegantno in  čutečo žival vsem obiskovalcem Mladinskega centra Prlekije."

Vir in foto: Mladinski center Prlekije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

62747

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino