Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 Oct. 2018

Mestni inkubator 2018

Kaj če bi vsi mladi uresničevali svoje ideje, ki spreminjajo življenje v Ljubljani na bolje? In kaj, če bi mladi imeli možnost pridobiti znanje in mentorsko ter finančno podporo za uresničitev svojih idej in izvedbo projektov, v katere verjamejo? To so bila vprašanja, ki so botrovala nastanku Mestnega inkubatorja in programa "Kaj je dobro in je lahko še boljše?". 

Mladi od 18 do 29 let vabljeni, da delite ideje, s katerimi bi radi izboljšali svoje življenje, življenje četrtne skupnosti ali mesta Ljubljana. Pridruži se "idejalistom", kjer se boš preko delavnic, mentorstva in finančne podpore naučil_a uresničiti idejo od A do Ž.

Čas za prijave je do 5.11.2018, do 12.ure, prijavnico najdeš tukaj. Tvoja ideja je pomembna, uresniči jo!

Več 

Vir in foto: Javni zavod Mladi zmaji

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

43479

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino