Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 24 Oct. 2019

Mednarodna konferenca CIDREE 2019 – Student voice in education

V četrtek, 14. novembra 2019 ob 9. uri, bo v Kongresnem centru Brdo pri Kranju potekala mednarodna konferenca CIDREE 2019 – Student voice in education v organizaciji Zavoda RS za šolstvo ter partnerstvu s konzorcijem razvojno raziskovalnih evropskih institucij (CIDREE).

Konferenca bo posvečena glasu učenca, ki ga bodo osvetlili z različnih vidikov. To je tema, ki so jo skupaj razvijali tudi v triletnem mednarodnem projektu Erasmus+, Glas učenca – most do učenja. Na konferenco je kot plenarna predavateljica povabljena prof. dr. Louise Hayward z Univerze v Glasgowu ter dr. Boris Jokić iz Inštituta za družbene raziskave iz Zagreba.

Konference se bodo kot gostje udeležili predstavniki 17 evropskih držav. Ob tej priliki bo izšel tudi letni zbornik CIDREE Yearbook 2019 – Student Voice in Education. Avtorji zbornika bodo v obliki interaktivnih delavnic predstavili svoje poglede in aktualno problematiko v svojih državah.

Program Konference CIDREE 2019 (potekala bo v angleškem jeziku) je na voljo tukaj, prijave so mogoče na tej povezavi.

Vir: Zavod RS za šolstvo

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

19123

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino