Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 28 Apr. 2020

Mala hiša z idejami za kreativen prosti čas

Center Mala hiša mladim v Tolminu ponuja številne aktivnosti za kakovostno preživljanje prostega časa. Center je namenjen vsem mladim, ki si želijo svoj čas, po končanih šolskih obveznostih preživeti v družbi sovrstnikov. Epidemija je z omejitvami gibanja to začasno preprečila, vsekakor pa ni ustavila zagnane ekipe Male hiše.

Kaj vse v teh dneh počnejo na področju solidarnosti, prostovoljstva in digitalnega mladinskega dela? Ker so opazili, da mladi v teh dneh potrebujejo pomoč pri učenju, skupaj s prostovoljci, ki delujejo v Centru Mala hiša, nudijo učno pomoč osnovnošolskim otrokom. Z nakupom in dostavo živil ter osnovnih potrebščin na dom pomagajo Klubu tolminskih študentov, ki v sodelovanju s Civilno zaščito Tolmin organizira pomoč najbolj ogroženim skupinam. Po potrebi pomagajo tudi z varstvom otrok.

Organizirajo številne spletne aktivnosti za mlade. Vsak ponedeljek in petek na njihovi Facebook strani objavijo spletno vsebino z idejo za popestritev preživljanja prostega časa doma:  

Spremljaj jih na Facebook-u, sledijo številne zanimive aktivnosti.

Vir in foto: Zavod KŠM Tolmin, Center Mala hiša

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

88969

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino