Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 May 2022

Majski program Centra mladih Koper

Po rekordnem številu dogodkov v mesecu aprilu (sledjih je bilo kar trideset), se tudi ta mesec v Centru mladih Koper obeta pester program.

V četrtek, 12. maja, ob 17. uri, bo markovški MCMC gostil drugi večer družabnih iger, medtem ko bo delavnica izdelovanja ATC kartic v petek, 13. maja, ob 17. uri.  V CMK-ju pa se bodo na ta dan odvijale improvizacije mladih glasbenikov, ki se bodo srečevali na Jam Session večerih, s pričetkom ob 20. uri. V soboto, 14. maja, med 9. in 17. uro, bodo na programu turnirji v namiznem hokeju, medtem ko bodo ob 20.30 nastopili skupini Meduzalem in Shadow Universe.

V ponedeljek, 16. maja, bo med 10. in 16. uro izmenjava knjig, naslednji dan pa bo namenjen Mavričnemu druženju ob 18. uri in Večeru filmov študentske produkcije PEF, ki bo ob 20. uri.
V sredo, 18. maja, ob 20. uri bo znova čas za slovenske komike in večer Bunga #32, dan za tem pa bo znova čas za Karaoke.
Ozelenela terasa MCMC-ja na Cesti na Markovec 65/a bo v petek, 20. maja ob 20.30 gostila svoj prvi koncert, na katerem bosta nastopila Žiga Rustja in mlada pevka Saraya. Koncert bo brezplačen.

V soboto, 21. maja, pa bodo v koprskem Centru mladih Koper svoj prvi pravi album predstavili Pantaloons.

Sicer je glavna novost letošnjega leta krstna izvedba festivala uličnih umetnosti, Street Art fest Koper. Slednji bo gostoval številne umetnike iz države ter tujine in obsikovalcem ter udeležencem ponujal številne delavnice slikanja na zidove ter grafitiranja, vodene oglede uličnih umetnin in celo koncertni večer, na katerem bodo nastopili Better in Kokosy ter finalni DJ-večer. Street Art Fest Koper bo med 23. in 29. majem. Posamezne aktivnosti in njihove urnike si lahko ogledate na uradni Facebook strani Centra mladih Koper.

Vir: Center mladih Koper

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

45239

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino