Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 13 Jun. 2022

Literarni večer LGBTQ+ z gostjo Nino Dragičević in odprtim literarnim mikrofonom

Danes, 13. junija, bo ob 20. 00 uri v Mariboru, pred Lutkovnim gledališčem Maribor, potekal Literarni večer LGBTQ+ z gostjo Nino Dragičević in odprtim literarnim mikrofonom, v sklopu programa Maribor skozi rožnata očala in projekta Mavrični junij v Mariboru.

Na literarnem večeru bodo nastopili Nina Dragičevič, Urša Majcen, Brynne Rebele-Henry (ZDA) in Tom Veber.  Po branju sledi pogovor s pesnico in Jenkovo nagrajenko Nino Dragičević, ki bo predstavila pesmi iz nagrajene pesniške zbirke "To telo, pokončno."
Nastopili bosta tudi Klara in Laura Gajšek, dogodek pa bo povezovala Špela Setničar.
Podrobnejša predstavitev sodelujočih:

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

10040

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino