Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 12 Jun. 2020

Letni kino ob Velenjskem Škalskem jezeru ponovno zaživel

Letni kino ob Škalskem jezeru, ki ga upravlja Mladinski center Velenje, je pred desetletjem po njegovi obnovi postal pomembno koncertno, festivalsko in športno prizorišče na prostem.

Med epidemijo je, tako kot druge javne površine, sameval, so pa ob sproščanju ukrepov zaposleni in sodelavci organizirali čistilno akcijo in razna vzdrževalna dela. V tem času, ko je mladinska in druga infrastruktura zaprta, ali pa njeno delovanje okrnjeno, so se v mladinskem centru odločili, da omogočijo brezplačno uporabo in izvajanje aktivnosti za mlade več športnim društvom, ki na površinah Letnega kina trenirajo karate, tai chi, izvajajo jogo in podobno.

V prihodnjih mesecih je bilo sicer načrtovanih kar nekaj različnih dogodkov, od Indikampa za otroke, do tradicionalnih festivalov kot sta Vratolom, ki ga prireja društvo Železni aktivizem in ekološki Festival nasedlega kita, do Velikega koncerta na Letnem kinu, v organizaciji Zavoda eMCe plac s partnerji, pa prijetni poletni večeri ob raznolikih kulturnih vsebinah. Koliko od naštetega se bo lahko izvedlo, je težko napovedati, program pa lahko spremljajte na spletni strani Mladinskega centra Velenje in eMCe plac in na družbenih omrežjih, kjer boste o dogajanju obveščeni.

Vir in foto: Mladinski center Velenje

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

12240

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino