Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 03 Dec. 2019

Konferenca Mladost je (ni) norost: duševno zdravje mladih

Javni zavod Mladi zmaji vas v petek, 13. decembra 2019, vabi na konferenco Mladost je (ni) norost: Duševno zdravje mladih. Konferenca bo potekala v Ljubljani na dveh lokacijah. Strokovni del bo potekal v Mestnem muzeju v Ljubljani, družabno glasbeni večer pa pri Mladih zmajih Črnuče.

Konferenca je namenjena strokovnim delavcem različnih profilov iz cele Slovenije, ki se pri svojem delu srečujete z mladimi z različnimi duševnimi stiskami. Skupaj boste spoznavali sodobne pristope pri obravnavi mladih s težavami in se skozi praktične delavnice z njimi tudi spoznali.

Prijave zbirajo do 5. decembra tukaj. Število mest je omejeno na 80 oseb. Kotizacija za celotno konferenco znaša 25 eur in jo poravnate po prijavi, najkasneje do 05. 12. 2019.

Vir in foto: Javni zavod Mladi zmaji

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

49825

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino