Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 09 Dec. 2019

Knjižica dobrih praks v mladinskem delu

E-publikacija z naslovom "Sodelujte. Obveščajte. Opolnomočite." je knjižica dobrih praks ter plod sodelovanja treh evropskih mladinskih informacijskih in mobilnih mrež in sicer ERYICA, EYCA in Eurodeska.  

Publikacija je razdeljena v tri različne kategorije: doseganje mladih skozi mladinsko delo, pristop do mladih z digitalnimi orodji in krepitev zmogljivosti mladinskih delavcev. Skozi te kategorije bralec spozna 25 dobrih praks iz cele Evrope.

Nastala je v okviru projekta Erasmus + "Krepitev promocije in dosežka mladinskih sotritev". V projektu je poleg izzida publikacije potekal trening, kjer je 50 udeležencev iskalo rešitve na področju pristopa do mladih skozi umetno inteligenco, digitalnim pripovedovanjem zgodb, virtualno resničnostjo in še več. Tridnevni trening je bil uspešen, saj je udeležencem omogočil mreženje in učenje novih veščin in kompetenc na različnih področjih, ki se nanašajo na doseganje mladih. Uspeh usposabljanja je bil posledica visoke strokovne usposobljenosti članov na teh področjih.

Klik sem za e-publikacijo.

Vir: uredništvo mlad.si
Foto: Eurodesk

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

66605

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino