Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 23 Oct. 2020

Klub prostovoljcev pripravil »izmenjevalnico« oblačil

Klub prostovoljcev, ki deluje pod okriljem Zavoda Voluntariat je pripravil »izmenjevalnico oblačil«. Tokrat so se v ženski družbi srečale v prostorih Knjižnice REČI v Savskem naselju v Ljubljani. Pred dogodkom so pregledale vsebino svojih omar in oblačila, ki jih ne potrebujejo več, prinesle na »izmenjevalnico«.

V projektu so sodelovali prostovoljci lokalnega projekta Evropske Solidarnostne Enote, ki so imeli prvič  priložnost organizirati »izmenjevalnico« oblačil. Skupaj z ekipo prostovoljcev in zaposlenih Zavoda Voluntariat si prizadevajo, da bi v neformalnih dejavnostih prevladovale vrednote globalnega izobraževanja, kritičnega mišljenja in odgovornega potrošništva. Dodana vrednost srečanj je promocija poslanstva partnerskih organizacij kot je Knjižnica REČI. V Ljubljani se lahko vsak mesec pridružite podobni pobudi izmenjavi oblačil Rdečega križa, v hotelu Tresor ali na Waldorfski šoli.

Njihove prihajajoče aktivnosti lahko preverite na Facebooku  in spletni strani.

Vir: Zavod Voluntariat

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

33944

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino