Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 29 Apr. 2020

Srečanja animatorjev oratorijev

Letošnja pomladanska srečanja animatorjev Oratorija si bomo kot veliko drugih stvari, zapomnili po tem, da jih je okrnila pandemija korona virusa. A ne le po tem. Animatorji so morali tri srečanja žal odpovedati, vseeno pa so tri minila v prijetnem in veselem razpoloženju.

Konec februarja in v začetku marca so uspešno potekla srečanja v Vipavi, Mariboru in Novem mestu. Skupno se jih je udeležilo okrog 270 mladih animatorjev, ki so se učili nove himne z naslovom "Zaupam Ti, Gospod". Udeleženci so spoznavali tudi letošnjo Esterino zgodbo in vrednote. Kraljica Estera je namreč glavna junakinja letošnjega oratorija, ki je s svojo tako zunanjo kot notranjo lepoto, rešila svoje ljudstvo genocida. Srečanja so potekala tudi v znamenju delavnic in usposabljanj za animatorsko poslanstvo, v okviru katerega so udeleženci prevzeli letošnji priročnik in ostalo oratorijsko gradivo.

Več utrinkov si lahko ogledate na fotografijah TUKAJ.

Vir in foto: Oratorij Slovenija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

43407

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino