Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 13 Jul. 2021

Kjer je volja, tam je pot

Minulo soboto je v Mladinskem centru Dravinjske doline potekal regijski dogodek 'Unovči svoj talent', kjer sta se s svojo zgodbo o uspehu in unikatnimi izdelki predstavila dva mlada, samostojna podjetnika.

Jesse Štefane se je predstavil z ročno izdelanimi lesenimi očali, ki jih z očetom izdelujeta že od leta 2015 pod imenom FJ-PRODUKT. Nika Dimc pa je pod imenom Retrobjba predstavila linijo izvirno oblikovanih, unikatnih oblačil, za katere pravi, da nosijo nostalgičen pridih.

Dogodek je imel tudi kulturno noto, saj se je s svojo razstavo z naslovom 'Ko seme pade na plodna tla', predstavila mlada lokalna umetnica, Katja Funkelj. Dogodek so organizirale udeleženke in udeleženci usposabljanja za projektne managerje družbenih sprememb v sklopu projekta Katalizatorji družbenih sprememb.

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega socialnega sklada.

Vir: Mladinski center Dravinjske doline

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

24515

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino