Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Jul. 2020

Karierni dan kot novost Poletne šole kreativnosti

Mladinski center Dravinjske doline je izvedel prvi termin brezplačne Poletne šole kreativnosti za osnovnošolsko mladino, v okviru katere se je zvrstilo veliko zanimivih aktivnosti.

Med sprehodom med poslikavami in pomembnimi stavbami v Slovenskih Konjicah, so mladi spoznavali zgodovino mesta, izdelali mozaike in v parku izrisali zemljevid Slovenskih Konjic. Odpravili so se na pohod po Konjiški gori in se naplavali v Termah Zreče. Svoje znanje o animiranju lutk je z otroki delila Klara Pavlič iz Kulturnega društva Svoboda osvobaja. V sodelovanju z Društvom Novus in Kariernim centrom za mlade »VšečKAM in GREM« iz Velenja so pripravili karierni dan, kjer so med drugim izvedli spoznavanje poklicev na delovnem mestu na Občini Slovenske Konjice, Rdečem Križu Slovenske Konjice, Policijski postaji Slovenske Konjice in Koning d. o. o.

Poletna šola kreativnosti se izvaja v sklopu projekta Socio - večgeneracijski center, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Aktivnosti v sklopu projekta sofinancirata tudi Občina Slovenske Konjice in Občina Zreče.

Vir in foto: Mladinski center Dravinjske doline

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

90349

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino