Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 26 Jun. 2020

Kam pa kam, mladi Slovenec?

V uredništvo mlad.si smo prejeli nov zapis Lovrenca Habeta, študenta Pedagoške fakultete in urednika lokalne spletne strani crnivrh.eu ter študentske oddaje na Radiu Kranj, sodeluje pa tudi z zavodom UMMI

Lovrenc tokrat piše o kakovostnem preživljanju prostega časa… v gorah. Ne zgolj na Triglavu, temveč v vseh lepih dolinah, prelazih in ostalih dih jemajočih kotičkih, ki jih ponuja Slovenija. Mladi boste v zapisu našli kar nekaj koristnih predlogov in idej za destinacije, kjer lahko letos vnovčite bone. Ob obisku gora pa je potrebno biti previden, zato Lovrenc opozarja, da ne pozabite na dobro obutev, oblačila, pijačo, hrano in morda tudi prvo pomoč, letos pa tudi na masko in manjše razkužilo.

Ob koncu pa vse mlade dodatno spodbuja k obisku gora z besedami predstavnika Planinske zveze Slovenije: "Bon, ki bo unovčljiv za nastanitev ali za nastanitev z zajtrkom, bo deljiv in se bo lahko unovčil v večkratnem znesku (večih planinskih kočah). V Planinski zvezi Slovenije smo veseli, da bo bone mogoče koristiti tudi v planinskih kočah in zato si želimo, da bi se čim več Slovencev letos odločilo počitnice preživeti v objemu gora."

Tisti, ki ne hodite radi ali pa ne morete, pridete na svoj račun ob njegovem naslednjem zapisu, pravi.

Celoten zapis si lahko preberete na tej povezavi.

Vir in foto: Lovrenc Habe, Zavod UMMI

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

53593

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino