Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 07 Dec. 2018

Kako lahko privarčuješ za praznike?

December je mesec poln pričakovanj, praznovanj in obdarovanj. Približuje se praznični čas, v katerem svojim najbližnjim z malimi pozornostmi izkazujemo svojo naklonjenost. Ne dovoli, da ti pomanjkanje denarja pokvari uživanje v decembrskih dnevih z najdražjimi.

Na portalu mlad.si smo zate pripravili nekaj uporabnih nasvetov, kako lahko domiselno preživiš praznike in svojo kreativnost uporabiš pri obdarovanju:

  • Naredi dobro delo. Gotovo imaš tudi ti kakšen kos oblačila ali stare igrače, ki jih ne potrebuješ več. Podari jih nekomu, ki se jih bo razveselil.
  • Dobro razmisli, kaj boš kupil_a najbližjim. Že pred nakupom pa ne pozabi določiti proračuna, ki si ga pripravljen_a uporabiti v decembru.
  • Podari darila, ki ponujajo znanje in razgledanost. Si mogoče že pomislil_a na tečaj plesa ali učenje novega jezika?
  • Ne zapravljaj po nepotrebnem za nove okraske, voščilnice in zavijanje. Izdelava teh je preprosta, čas pa lahko izkoristiš tudi za druženje z družino, prijatelji ali partnerjem.
  • Domisli se uporabnih daril. Starši bi bili gotovo veseli kupona za pospravljanje stanovanja, partnerju_ki pa lahko podariš domačo masažo. Če še vedno ne najdeš pravega navdiha pobrskaj po spletu, kjer te čaka neskončno sladkih receptov in drugih zanimivih idej. Prepričani smo, da boš našel_la kaj zase.
  • Znižaj stroške božične in novoletne večerje. Preprosti obroki so lahko še kako okusni.

In ne pozabi, najboljša darila so vedno brezplačna.  

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

46290

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino