Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (1)
Datum objave: 16 Apr. 2020

Kaj vse in kdo stoji za e-mladinskim delom v "korona pogojih"?

Matjaž Vodeb je dolgoletni mladinski delavec pri Zavodu BoB, morda ga še najbolje opiše zapis na njihovi spletni strani: "Na Zavodu Bob, v prostorih Stare pošte za Festivalno dvorano, je en izmed ključnih akterjev že od leta 2008 dalje. V teh letih je deloval na različnih področjih – kot mentor v (bivšem) PUMu, projektnem učenju za mlajše odrasle; kot “fotr” pri pilotnem projektu As pršla žurat?, ki je zrasel v Mrežo Mlada ulica, kot razvijalec PriKAZ-a, programa za razvoj kompetenc za avtonomne zaposlitve in sedaj kot strokovni sodelavec na Maršu. Za seboj ima organizacije dogodkov – Razstave znanj, Pumstivali, Nextivali in še bi jih lahko naštevala. Je mladinski delavec s srcem in dušo."

Tokrat delimo njegovo razmišljenje o tem, na kakšen način in kako se je delo mladinskih delavcev prilagodilo na trenutne razmere, koliko truda je vloženega v spletno delovanje mladinskih delavcev in kaj vse je potrebno za uspešno delo z mladimi v času epidemije. Zapis v slogu, ki je lasten le Matjažu, je na voljo tukaj, vabljeni k branju!

Vir in foto: Matjaž Vodeb, Zavod BoB

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

91394

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino