Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 31 Dec. 2020

Kaj pa je zate ključ do uspešnega življenja? Kako uspeh povezuješ s srečo?

Katero znanje ti manjka, pa se ti zdi, da bi ga moral/-a osvojiti? V šoli so nas naučili veliko, ne pa vsega …

V okviru Socialne akademije, ki se trudi z različnimi aktivnostmi izboljšati družbeno stanje ter mlade spodbuditi k razvoju znanj in veščin, ti želijo ponuditi priložnost za uspeh!

Vabljen/-a si k sodelovanju v projektni skupini 10 ključnih stvari, ki mlade opremlja z veščinami, ki jih v šoli ne pridobijo, so pa ključne za osebni uspeh v življenju.

V preteklih letih so že uspešno sodelovali v okviru manjše projektne skupine, snemali izzive, organizirali in izvajali delavnice ter mlade seznanjali s temami, ki jim nudijo oporo na poti do življenjskega uspeha. Njihovo delo temelji na pozitivnem pristopu, nori kreativnosti in zabavi.

Če si želiš postati del odlične projektne ekipe in soustvarjati projekt, pošlji e-mail na naslov maja@socialna-akademija.si in dogovorili se boste o možnostih sodelovanja. Nedvomno se bo vsak zainteresiran našel v nečem, kar ga bo veselilo!

Vir: Inkubator moj korak naprej 

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

98391

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino