Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 02 Oct. 2020

Info portal Domžale za mlade

Center za mlade Domžale je v sodelovanju z Občino Domžale uresničil eno največjih želja mladih Domžalčanov – ustanovil je portal za mlade Domžale za mlade.

To željo so mladi izrazili pri pripravi Strategije za mlade, ki jo je leta 2018 sprejela občina Domžale. Na enem mestu imajo tako zbrane najrazličnejše informacije – od aktualnih dogodkov do različnih razpisov in priložnosti na raznolikih področjih, kot so izobraževanje, zaposlovanje, mednarodno, zdravje in stanovanjska problematika.

Informacije za mlade so tako mladim Domžalčanom še bolj dostopne, hkrati pa portal nudi priložnost drugim organizacijam, da lažje in hitreje posredujejo svoje informacije mladim in stopijo v stik z njimi.

V Centru za mlade Domžale upajo ter si želijo, da bi se s tem povečala tudi aktivna participacija mladih v lokalnem okolju.

Povezava do portal tukaj.

Vir in foto: Center za mlade Domžale

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

86920

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino