Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 May 2022

Gremo gor za kile dol 2022

V Centru eksperimentov Maribor v sodelovanju z Društvom študentov medicine Maribor v mesecu maju in juniju mlade ponovno vabijo h gibanju v izogib povečanju telesne teže. Prekomerna teža pri mladih namreč postaja vse bolj zaskrbljujoč pojav. Zato so ponovno združili moči s podjetji Decathlon in Fructal, ki prispevata svoje izdelke, in Društvom študentov medicine Maribor, z namenom, da organizirajo pohode na bližnje hribe. Mlade pohodnike bodo nagradili s praktičnimi nagradami sponzorjev.

V okviru akcije Gremo gor za kile dol so prosili mlado študentko medicine Niko Rupčić za nekaj nasvetov, kako ohraniti zdravo telo. Na tej povezavi si lahko preberete njen odgovor.

 Dogodek poteka od 16. 5. 2022 do 15. 6. 2022. Prijave so možne do 1. 6. 2022.

 Elektronske prijave na: www.ektc.si/gremogor

 Vljudno vabljeni k sodelovanju!

Vir: Center eksperimentov Maribor

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

18187

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino