Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Jun. 2020

Google Kick start tekmovanje v kodiranju

Podjetje Google vsako leto prireja tekmovanja v kodiranju, ki naj bi navdušila, izzvala in preizkusila tekmovalce v kodiranju po vsem svetu. Poskusi srečo v tekmovanju Kick start, morda te čaka služba pri podjetju Google.

Kaj je Kick start Google tekmovanje?

Kick Start je globalno spletno tekmovanje v kodiranju, ki ga sestavljajo triurni krogi različnih algoritmičnih izzivov, ki so jih zasnovali Googlovi inženirji. Udeleženci se lahko potegujejo v enem ali vseh spletnih krogih, ki se odvijajo skozi vse leto in sproti razvijajo svoje programske sposobnosti, hkrati pa dobite vpogled v tehnične spretnosti, potrebne za kariero pri Googlu (najboljši udeleženci bodo morda povabljeni na razgovor v Google).

Kako sodeluješ?

Ustvari svoj profil za tekmovanje v kodiranju. Ko se odpre prijava na natečaj, se prijavš! Po prijavi v tekmovanje si lahko nastaviš sodelovanje v krogu, ki ga izbereš. Ko je krog odprt, se začne triurno odštevanje do konca tekmovanja. Po končanem krogu si lahko ogledaš uvrstitev in analizo kroga. Če si se v tekmi izkazal_a, te bo Google morda poklical na razgovor.

Vsak krog je odprt za vse udeležence, predtekmovanje ni potrebno. Pred vstopom v tekmovanje pa se lahko preizkusiš v reševanju problemov iz preteklih tekmovanj tukaj.

Tekmovanje bo odprto do 15. novembera 2020. Prijavi se, tekmuj in če boš uspešen ali uspešna, te morda povabijo na razgovor v Google.

Urnik odprtih terminov najdeš tukaj, za več informacij pa vstopi tu.

Vir in foto: Kick start Google

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

78299

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino