Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 22 Jul. 2021

Glasbeni večeri Zavoda Voluntariat

Glasbeni večeri, ki jih organizira Zavod Voluntariat s Klubom prostovoljcev, je bil obiskan s strani prostovoljcev iz različnih držav sveta. Na glasbenih večerih so bili prisotni ESC prostovoljci, Erasmus+ študenti, njihovi prijatelji in domačini. Vsi, ki so obiskali glasbeni večer, so imeli nekaj skupnega poleg glasbe in to je pomanjkanje koncertov v živo, ki so bili prepovedani zaradi COVID-19 ukrepov. 

Zaradi te potrebe so se s Klubom prostovoljcev odločili, da izkoristijo to priložnost in priredijo glasbene večere v pisarni Zavoda Voluntariat. Prvega glasbenega večera se je udeležilo 10 ljudi iz različnih držav. Na glasbenem večeru so imeli naslednje inštrumente: Kitaro, bas kitaro, ritmična glasbila, violino in svoje glasove za petje. Dogodek je potekal štiri ure, kjer so igrali različne tipe glasbe, ker pa je bila skupina medkulturna, so se odločili igrati tudi tradicionalne pesmi iz njihovih držav. 

Zaradi uspešnega prvega večera so se odločili, da bodo z glasbenimi večeri še nadaljevali. Skupina je pridobila tudi nove člane in glasbeni večeri so se začeli dogajati v različnih okoljih. Klub prostovoljcev bo še organiziral take dogodke, tako da spremljajte njihov Facebook in se jim pridružite. 

Vir: Zavod Voluntariat

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

16049

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino