Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 20 Dec. 2018

Glas študentov

Ekipa študentov Filozofske in Pedagoške fakultete pripravlja in ustvarja projekt Glas študentov. Gre za projekt, ki bo dal vsem študentom Univerze v Ljubljani priložnost, da izrazite svoja karierna in strokovna zanimanja o osebah s posebnimi potrebami v pedagoškem pogledu.

Rdeča nit projekta so Prilagoditve za osebe s posebnimi potrebami v učnem procesu v luči različnih znanosti in ved. V ta namen bo izšel zbornik strokovnih člankov, katerih avtorji bodo študentje pod mentorstvom profesorjev Pedagoške in Filozofske fakultete.

Vsi potrjeni članki bodo objavljeni; najboljših 5 bo objavljenih v tiskani izdaji, preostali pa kot del elektronske verzije. Ob tem bodo pomembno dopolnilo zbornika sestavljali tudi članki poljudnega dela, ki ga lahko napišete vsi, ki ste tako ali drugače povezani s tem področjem.

Konec projekta bo obeležen z zaključnim posvetom, na katerem bodo v razpravi sodelovali izbrani strokovnjaki, predstavljeni pa bodo tudi nekateri članki iz zbornika.

Vsi študentje ste vabljeni k pisanju tako strokovnih kot tudi poljudnih člankov, ki bi obogatili projekt in prispevali k širjenju znanja ter izkušenj z osebami s posebnimi potrebami.

Rok za prijavo strokovnih člankov: 28. 12. 2018

Rok za oddajo strokovnih in poljudnih člankov: 25. 2. 2019

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

64144

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino