Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 May 2019

Filmska umetnost na Kino Otoku

Vabljeni na 15. mednarodni filmski festival Kino Otok – Isola Cinema, ki bo med 5. in 9. junijem praznoval lastno zgodovino in odstiral še neznane filmske svetove.

Temelj festivala je filmsko srečanje med vsemi udeleženci festivala, ključni element pa odmeven filmski in spremljevalni program za občinstvo vseh generacij, ki vključuje projekcije, srečanja z gosti, delavnice, filmsko-vzgojni program Podmornica – Otok za mularijo, pa tudi nočni festivalski utrip na izolski plaži Svetilnik.

Preberite program, priskrbite si vstopnice in preživite filmski vikend na Obali. Če se to sliši daleč, brez skrbi!

Med 23. majem in 22. junijem bodo poletje naznanjala tudi satelitska kinootoška mesta Ljubljana, Koper, Tolmin, Cerknica, Sežana in Idrija. Kliknite za celoten program na enem mestu.

Vir in foto: uredništvo mlad.si

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

91574

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino