Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 25 Sep. 2020

Festival dostojnega dela

Na Sindikatu Mladi plus tudi letos 7. oktobra, ki se praznuje mednarodni dan dostojnega dela, obeležujejo s celotedenskim Festivalom dostojnega dela, kjer bodo s serijo dogodkov odpirali vprašanja, kaj nam (plačano) delo predstavlja danes in kaj pravzaprav je dostojno delo.

Opozarjali bodo na kršitve, s katerimi se delavke in delavci srečujemo na trgu dela in se spomnili tudi na zgodovino delavskega boja.

Na Festivalu dostojnega dela se bodo prepletale teoretske, praktične in kulturno-umetniške prakse, vsekakor pa bo to tudi priložnost za sklepanje novih tovariških poznanstev.

Festival bo potekal od 3. do 10. oktobra 2020. 

Celoten program najdeš tukaj.

Vir in foto: Sindikat Mladi plus

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

64574

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino