Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 17 Jan. 2020

Evropska mladinska konferenca v Zagrebu

Mladinski svet Slovenije vabi k prijavi na Evropsko mladinsko konferenco, ki bo potekala med 9. in 11. marcem 2020 na Hrvaškem. Iščejo enega mladega delegata/ko, ki bo v spremstvu dveh predstavnikov mladih in dvema predstavnikoma Urada Republike Slovenije za mladino na konferenci na Hrvaškem zastopal Slovenijo. Tokratna konferenca bo obravnavala temo "Korak naprej za podeželsko mladino –  kako izboljšati pogoje za življenje mladih na podeželju?"

Evropska mladinska konferenca poteka vsakih 6 mesecev, v državi, ki je predsedujoča Svetu EU in na njej sodelujejo predstavniki iz vseh držav EU. Na evropski mladinski konferenci mladi in odločevalci skupaj oblikujejo ključna priporočila za izboljšanje stanja mladih, kar se na evropski ravni uresničuje na različne načine. Na takšen način mladim omogočijo vključenost v procese odločanja.

Stroški nastanitve, prevoza in prehrane so kriti v celoti. Več informacij o evropski mladinski konferenci v Zagrebu in prijavnem procesu najdete TUKAJ.

PRIJAVA

V kolikor se želite prijaviti na Evropsko mladinsko konferenco do ponedeljka, 3. februarja 2020 izpolnite elektronsko prijavnico, kjer navedete zakaj ste primeren kandidat/ka za udeležbo na evropski mladinski konferenci in svoje izkušnje na področju mladinskega dialoga.

Za več informacij in morebitna pojasnila se lahko obrnete na naslov ana.stromajer@mss.si ali pokličete na 01 425 60 55 (Ana).

Vir: Mladinski svet Slovenije

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

83043

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino