Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 11 Oct. 2018

#EUprojektMojazgodba

Si bil_a del katerega izmed EU projektov?  

Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko vse mlade poziva k sodelovanju v video natečaju EU PROJEKT, MOJA ZGODBA. Skupaj z mladimi želijo odkrivati dobre sledi, ki jih v Sloveniji puščajo evropski projekti.

V natečaju sodeluješ tako, da posnameš kratek video o zgodbi projekta, ki je bil v Sloveniji sofinanciran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, Evropskega socialnega sklada ali Kohezijskega sklada.  

S svojo video zgodbo lahko sodeluješ do 25. novembra 2018 in osvojiš letalsko karto za dve osebi v eno od prestolnic EU ali GoPro kamero.

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

84401

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino