Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 18 Oct. 2019

Erasmus nudi priložnost mladim podjetnikom

Erasmus za mlade podjetnike je mednarodni program izmenjave, ki daje mladim podjetnikom priložnost, da se učijo od izkušenih podjetnikov, ki vodijo mala podjetja v drugih sodelujočih državah. Program nudi znanja, potrebna za ustanovitev in / ali uspešno vodenje majhnega podjetja v Evropi. Novi podjetniki zbirajo in izmenjujejo znanje in poslovne ideje z izkušenim podjetnikom, s katerim ostanejo v stiku in sodelujejo v obdobju od 1 do 6 mesecev. 

Program spodbuja tudi sodelovanje izkušenih podjetnikov gostiteljev, s sedežem v ZDA (zvezni državi New York in Pensilvanija), Izraelu in Singapurju. Izmenjava evropskega podjetnika in izkušenega podjetnika gostitelja traja od 1 do 3 mesece.

Te zanima? Prijavijo se lahko kandidati:

  • z željo po podjetniški karieri z oblikovanim konkretnim projekt ali poslovno idejo in že izdelan poslovni načrt ali imajo najmanj tri leta podjetniških izkušenj,
  • so starejši od 18 let,
  • imajo stalno prebivališče v eni od sodelujočih držav: države članice EU, Albanija, Armenija, Bosna in Hercegovina, Severna Makedonija, Islandija, Črna gora, Moldavija, Srbija, Turčija, Ukrajina in Kosovo. 

Kako se prijaviš?

Registrirajte se preko spletnega obrazca in pošljite svoj življenjepis in poslovni načrt. 

Rok za prijavo v program je do 31.12.2019.

Vse informacije o programu so na voljo tukaj.

Vir: Erasmus Entrepreneurs
Foto: Eurodesk

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

51251

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino