Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 30 Mar. 2020

Epeka nudi učno pomoč na daljavo in printanje gradiv

Združenje EPEKA nudi podporo pri učenju na daljavo. Če potrebujete pomoč pri oravljanju šolskih nalog ali nimate printerja in bi potrebovali učne liste, ki so vam jih poslali učitelji jih lahko kontaktirate na jera@epeka.si

Veliko romskih otrok nima doma računalnikov in ne more dostopati do učnih gradiv ob podpori katerih bi lahko sledili pouku na daljavo. V okviru projektov Romska postaja in Za Rominje otrokom nudijo telefonsko in računalniško učno pomoč, tudi tako, da so jim posodili računalnike.

Sodelavci Združenja EPEKA vas vabijo, da jim posredujte učna gradiva in sprintana vas bodo že jutri čakala v poštnem nabiralniku, hkrati pa bodo vam ali vašim otrokom na voljo tudi za pomoč pri opravljanju učnih nalog preko telefona in mobilnih aplikacij!

Izkoristite karanteno v svojo prid in se naučite čim več sedaj, da bodo lahko počitnice dolge in brezskrbne.

Vir: Združenje Epeka

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

35045

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino